Γιορτή της φύσης. Έτσι την αποκαλούμε.

Με βροχές, ήλιο πολύ κόσμο και τέλειες μουσικές. Τα είχε όλα αυτό το τριήμερο!!!
Παρά τις αντιξοότητες τα καταφέραμε!!!Όλη η ομάδα δούλεψε για να πραγματοποιηθεί το 5th Smixi Forest Festival και μας έκανε να καταλάβουμε όλους ότι με την ομαδικότητα και τον εθελοντισμό μπορείς να κάνεις θαύματα.

Ευχαριστούμε τους πάντες για την συνεισφορά τους. Τον κόσμο που στήριξε γι’ ακόμη μια φορά τον θεσμό και που πραγματικά σεβάστηκαν τον χώρο, την φύση, το δασάκι και αυτοί ήταν πολλοί. Όλους τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αυτές τις μέρες. Τον Δήμο Άργους Ορεστικού και τους υπαλλήλους που κάναν τα πάντα για να στηθεί σωστά και ασφαλές το festival, την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, το Κ.Δ.Α.Π Άργους Ορεστικού για την πολύτιμη βοήθεια τους την Κυριακή, την φωτογραφική λέσχη Καστοριάς, την αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή των οχημάτων καθώς και τους χορηγούς μας: ΑΛΦΑ,MASATI,OXYGEN,DAILY CORNER,ΠΟΛΥΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ,LA MAISON,ΤΖΗΜΑΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΓΡΑΜΜΗ,FINALE,ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΛΗΣ,NEVRIS,BYZANTIUM,MOTO ΔΑΤΣΙΑΔΗΣ,ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ,DTS,ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ,GACCOUNTS, SUPER ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ,GALAXY,ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ,EAT BEANS και DYNAMIC BEAVERS όπως και τους χορηγούς επικοινωνίας: ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, SENTRA, IN KASTORIA, ANTENNES FM, και ROCK OVERDOSE.GR που γι’ ακόμη μια φορά εμπιστευθήκαν την δύναμη του συλλόγου γι’ αυτό που κάνει.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους μουσικούς που πλαισίωσαν το τριήμερο αυτό που είναι οι 2 Ζωές, Κούπες the Band, Bailemos, Sleeping Bugs, Ta Toy Boy, The Last Drive, Μουσική Διέξοδος, Κάισαρας Κίκης με τους Αφούσηδες και οΣωκράτης Μάλαμας με τους μουσικούς του.

Βασικός στόχος του συλλόγου ΣΜΙΞΗ ήταν, είναι και θα είναι η ανάδειξη του πολιτισμού σε όλα τα επίπεδα. Παραλάβαμε από την φύση έναν θησαυρό και τον παραδίδουμε κάθε φορά καλύτερο.

Ραντεβού του χρόνο τέτοιο καιρό για το 6th Smixi Forest Festival.
SMIXI

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here