Μια μόλις εβδομάδα μετά από το δεύτερο χειρουργείο ολικής μαστεκτομής στο οποίο υποβλήθηκε η Σόνια Τσεκίνι, συγκλόνισε με την ομιλία της στην ιατρική διημερίδα για τον καρκίνο, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΟΝΟΜΑ στη Θεσσαλονίκη.  Η ομιλία της έκλεισε την πρώτη μέρα της εκδήλωσης και είχε τίτλο “Κληρονομικός καρκίνος και άσκηση – Εμπειρία ζωής”

Ο αθλητισμός ήταν πάντα η μεγάλη αγάπη της ζωής μου. Για να μπορέσω να ανταποκριθώ στους αγώνες, φρόντιζα πάντα να ακολουθώ έναν αθλητικό τρόπο ζωής με υγιεινή διατροφή, άσκηση και καθόλου καταχρήσεις. Το σώμα μου πάντα ήταν γερό, αρρώσταινα ελάχιστα και τίποτα δεν προμήνυε την περιπέτεια που θα αντιμετώπιζα με τον καρκίνο.

 Το 2018 εμφανίστηκαν  κάποια μικρά εξογκώματα στο σώμα μου, αλλά οι γιατροί με καθησύχασαν, γιατί θεώρησαν πως είναι από την προπόνηση. Στην πορεία είδα ότι ο οργανισμός μου είχε αρχίσει να πέφτει κάπως, όπως έδειχναν και οι χρόνοι μου στην προπόνηση, ενώ τα εξογκώματα άρχισαν να μεγαλώνουν.  Στη διάρκεια της καραντίνας η κατάσταση χειροτέρευσε.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ, fouit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here