Κέδροι που διατηρούν το καταπράσινο τους χρώμα, παίζουν ένα μαγικό παιχνίδι αντίθεσης, με τα ”χρυσοφορεμένα” δέντρα, στο δασάκι του Άργους Ορεστικού, συνθέτοντας ένα συναρπαστικό φθινοπωρινό σκηνικό!

Το τοπίο γίνεται ακόμα πιο μαγικό, όταν μέσα στα χρώματα του φθινοπώρου, συναντάς τα νερά του Αλιάκμονα, εκεί δίπλα στο δασάκι που το περιρρέει, ιδίως στα καταρρακτάκια κάτω από τα γκριζωπά τοιχώματα της γέφυρας, που θαρρείς και αυτά θέλουν να τονίσουν το φθινοπωρινό τοπίο!

Κι αν το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, διανύοντας τον δεύτερο μήνα του, στο φωτογραφικό φακό του Γιώργου Νόρτση, απαθανατίζονται υπέροχα άνθη που επιμένουν να δίνουν χρώμα ζωηρό και άρωμα καλοκαιριού! Φύλλα πεσμένα, χρώματα, διαδρομές και τόσα άλλα που λόγια κανείς εύκολα δεν μπορεί να περιγράψει, δημιουργούν εν κράμα αισθήσεων, που σίγουρα σε ταξιδεύει και σε χαλαρώνει.

Κι αν δεν είστε από εκείνους που έχουν την τύχη να το επισκεφθούν και να περιηγηθούν σε αυτό, τότε απολαύστε το μέσα από τις εκπληκτικές φωτογραφίες του Γιώργου Ντόρτση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here