Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστας Βλάχος, στην Καστοριά 1980

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Μεταγραφικό μπαμ είχαμε στην Καστοριά, στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου. Απέκτησε τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Κώστα Βλάχο.

Για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου φύλαγε το καλύτερο η Καστοριά. Έτσι με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης, την προτροπή και συμβολή του παλιού προέδρου της ομάδας Γιώργου Χαλκίδη και την “εκτελεστική δεινότητα” του παλιού άσσου της ομάδας και νυν μάνατζερ Τάκη Τσιρώνη, ο Κώστας Βλάχος ανήκει από σήμερα κι επίσημα στην Καστοριά.

Ο Βλάχος είναι γεννημένος στις 03/09/1999, έχει ύψος 1,74 m και βάρος 65 Kgr. Αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος και σαν δεξιός αμυντικός. Πριν τον Ολυμπιακό Βόλου, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κασσιώπης Α.Ο. – Π.Α.Ε. Κέρκυρα, όπου αναδείχθηκε από τον Κώστα Χριστοφοράκη στην Κ19 της ομάδας της Κασσιώπης και κατόπιν προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, όπου έγινε επαγγελματίας.

Με τον ερχομό του στην Καστοριά, ο Κώστας Βλάχος δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Καστοριά. Ήθελα να έχω αγώνες στα πόδια μου και θεώρησα ότι η Καστοριά μου το προσφέρει αυτό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει την άνοδο της κι εγώ να βοηθηθώ, για να επιστρέψω στις επαγγελματικές κατηγορίες”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here