Η Καστοριά απέκτησε τον Στέλιο Μωυσιάδη, τον Τάσο Παπουτσίδη και τον Θωμά Σταμούλη

Οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Ο Στέλιος Μωυσιάδης συμφώνησε με την Καστοριά.
Ο Στέλιος Μωυσιάδης συμφώνησε με την Καστοριά και θα φορά την φανέλα με τον Κάστορα στο στήθος, την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Ο Μωυσιάδης τα είχε βρει, εδώ και καιρό, με την διοίκηση της Καστοριάς και η ανακοίνωση του από την ομάδα ήταν καθαρά θέμα χρόνου, κάτι που τελικά έγινε σήμερα.
Ο Στέλιος Μωυσιάδης, έχει γεννηθεί στην Πτολεμαΐδα στις 11/10/2001, έχει ύψος 1.82 m και βάρος 73 Kgr κι αγωνίζεται σαν αριστερός ακραίος αμυντικός, ενώ μπορεί να παίξει σε όλη την αριστερή πτέρυγα του γηπέδου.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Στέλιου Μωυσιάδη έχει ως εξής:
2017-2019: Ακαδημίες Ηρακλή
2018-2022: Κοζάνη
2022-2023: Κοζάνη (α΄ εξάμηνο) – Μακεδονικός Φούφας (β΄ εξάμηνο)
Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Στέλιος Μωυσιάδης, δήλωσε τα εξής:
“Θέλω να εκφράσω την απεριόριστη χαρά και την μεγάλη ικανοποίηση, που νιώθω που έρχομαι στην Καστοριά. Οι άνθρωποι της, μου έδειξαν ξεκάθαρα ότι στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία. Η Καστοριά αποτελεί για μένα ένα νέο ξεκίνημα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει σε αυτούς τους στόχους της, δίνοντας από την πλευρά μου, τον καλύτερο εαυτό μου. Ευχαριστώ την διοίκηση της Καστοριάς που μου έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα κι ότι πιστεύει σε μένα.
Στέλιο Μωυσιάδη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Η Καστοριά απέκτησε τον Τάσο Παπουτσίδη.
Ο Τάσος Παπουτσίδης είναι από σήμερα το νέο μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς. Ο μέχρι πρότινος άσσος του Μακεδονικού Σιάτιστας, αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης της ομάδας και θα αγωνίζεται με τα χρώματα της, την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024.
Ο Τάσος Παπουτσίδης, έχει γεννηθεί στην Πτολεμαΐδα στις 16/02/1997, αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός κι έχει ύψος 1.75 m και βάρος 70 Kgr.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Τάσου Παπουτσίδη, έχει ως εξής:
2013-2015: Ολυμπιακός Κ-19
2015-2016: Βέροια
2016-2017: Μακεδονικός Φούφας (α΄ εξάμηνο) – Αιολικός (β΄ εξάμηνο)
2017-2018: Α.Ε.Π. Κοζάνης
2018-2019: Βέροια
2019-2020: Εδεσσαϊκός
2020-2021: Εδεσσαϊκός (α΄ εξάμηνο) – Αστέρας Βλαχιώτη (β΄ εξάμηνο) – Β΄ Εθνική
2021-2022: Πιερικός (Β’ Εθνική)
2022-2023: Μακεδονικός Σιάτιστας
Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Τάσος Παπουτσίδης μας είπε τα παρακάτω:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον σε μια ομάδα με ιστορία και βαρύ όνομα όπως είναι η Καστοριά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της διοίκησης που με πίστεψαν και από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο άτομο μου. Να είναι σίγουροι ότι θα τα δώσω όλα έτσι, ώστε η Καστοριά να πετύχει στους στόχους της, για τη νέα χρονιά”.
Τάσο Παπουτσίδη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Ο Θωμάς Σταμούλης είναι το νέο μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς. – Επένδυση στο μέλλον, έκανε η Καστοριά, με την απόκτηση του νεαρού Καστοριανού φέρελπι άσσου.
Ο Θωμάς Σταμούλης είναι το νέο μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς. Η ομάδα τον απέκτησε από τον Α.Ο. Κάστωρ κι ο ερχομός του δείχνει ξεκάθαρα ότι η Καστοριά επιθυμεί να στηριχτεί στα δικά της παιδιά, που έχουν μέσα τους το Καστοριανό ιδεώδες. Ταυτόχρονα η ερυθροκίτρινη οικογένεια, με την κίνηση της αυτή, έκανε μια σοβαρή επένδυση στο μέλλον, αφού η ηλικία και τα προσόντα του Θωμά Σταμούλη είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσουν απαρατήρητα από κανέναν.
Ο Θωμάς Σταμούλης, έχει γεννηθεί στην Καστοριά, στις 08/08/2008 κι αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία, τόσο σαν αμυντικός μέσος, όσο και σαν επιθετικός χαφ κι έχει ύψος 1.85 m και βάρος 68 Kgr.
Η ποδοσφαιρική πορεία του Θωμά Σταμούλη, έχει ως εξής:
2014-2023: Α. Ο. Κάστωρ
Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Θωμάς Σταμούλης μας είπε τα παρακάτω:
“Νιώθω μεγάλη χαρά που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η Καστοριά, η οποία έχει κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδος. Ήταν διακαής πόθος μου να αγωνιστώ με τα χρώματα της και θεωρώ ότι με την επιλογή μου αυτή κάνω ένα μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας, που μου δώσανε την ευκαιρία να αποτελώ μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Καστοριάς και πιστεύω ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κάνει η Καστοριά μια αξιοπρεπή πορεία την νέα χρονιά”.
Θωμά Σταμούλη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here