Στην τρίτη κατά σειρά θεματική διαδικτυακή εκδήλωση για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης, που διοργάνωσε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου, με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη, συμμετείχε η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και γραφείο

Στο επίκεντρο της συνάντησης αυτή τη φορά τέθηκαν οι πολιτικές στήριξης και ανάδειξης της πολιτιστικής δημιουργίας καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης, που υπάρχουν για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Η κ. Αντωνίου, μεταξύ άλλων, σημείωσε στην τοποθέτησή της:  «Η Θεσσαλονίκη, η καρδιά της Μακεδονίας μας, είναι μία πόλη με τεράστια ιστορία, στρατηγική γεωγραφική θέση και ισχυρό brand name. Ο πολιτισμός μπορεί να αποτελέσει κόμβο ανάπτυξης και αυτό επιδιώκουμε ως Κυβέρνηση με τις πολιτικές που σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε, σε συνεργασία πάντα με όλους τους φορείς», και κατέληξε: «Για τη Θεσσαλονίκη όπως τη θέλουμε ! Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά ! Και συνεχίζουμε …»

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, οθόνη και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 17 άτομα και οθόνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here