Για τον χαμό του π. Χρήστου Γάλλου αλλά και την εξόδιο ακολουθία, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, η κάτοικος της Καλλιθέας, Μαρία Ρήμου.

Η Ιερά Μητρόπολις Καστορίας με θλίψη και συντριβή καρδίας ανακοινώνει την προς Κύριον εκδημία του Πρωτοπρεσβυτέρου Χρήστου Γάλλου, Εφημερίου της ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλλιθέας, πόλεως Καστορίας.

Ο μακαριστός Ιερέας, ηλικίας μόλις 50 ετών, νοσηλευόταν επί μακρό χρονικό διάστημα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από όπου, το πρωί της Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2020, ανεχώρησε προς τα ουράνια σκηνώματα.

Ήδη, οι καμπάνες στην ενορία του ήχησαν πένθιμα και οι πιστοί υποδέχθηκαν με αισθήματα λύπης το πένθιμο νέο για τον αγαπημένο τους Ιερέα, τον χαρούμενο, πρόσχαρο και χαμογελαστό παπα-Χρήστο, τον φιλακόλουθο και καλλικέλαδο Κληρικό.

Λόγω των επιβεβλημένων από την πολιτεία μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί αυστηρά χωρίς την παρουσία κόσμου.

Δεόμεθα προς τον Φιλάνθρωπο Κύριο όπως αναπαύσει την μακαρία ψυχή του εν χώρα ζώντων και χαρίσει στην οικογένειά του την εξ ύψους παρηγορία.

Καλό Παράδεισο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here