Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι μια ακόμη Ακαδημία Ποδοσφαίρου προστίθεται στο Δίκτ??ο Σχολών της, που αγκαλιάζει με γοργούς ρυθμούς όλη την Ελλάδα.

Το νέο μας μέλος είναι ο ΑΟ Κάστωρ Καστοριάς και το συμφωνητικό συνεργασίας υπογράφτηκε από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρομήτου Τόλη Αποστόλου και τον πρόεδρο του Μακεδονικού Συλλόγου  Σταύρο Μπαχαδέρογλου.

”Τα κίνητρα για να συνεργαστεί μια ακαδημία όπως η δική μας με τον Ατρόμητο είναι πάρα πολλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στο δίκτυο σχολών μιας εκ των καλύτερων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ατρόμητος πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη και έχουμε πολλά να πάρουμε από την τεχνογνωσία του σε επίπεδο Ακαδημιών αλλά και σε θέματα οργάνωσης. Είμαστε μια ακαδημία που διαρκώς εξελίσσεται και στόχος μας μέσα από την συνεργασία μας με τον Ατρόμητο είναι να κάνουμε ακόμη καλύτερη την εκπαίδευση των νεαρών μας ποδοσφαιριστών”, δήλωσε για την συνεργασία ο πρόεδρος του ΑΟ Κάστωρ Σταύρος Μπαχαδέρογλου.

Στο μεταξύ το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί και επίσημα η παρουσίαση της συνεργασίας των δύο ομάδων. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι του Δικτύου Σχολών ΠΑΕ Ατρομήτου θα παρουσιάσουν αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες συνεργασίας των δύο ομάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here