Φτου ξελευθερία! Τα σχολεία έκλεισαν, τα μαθήματα τελείωσαν για φέτος και τα παιδιά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «A to Z» είπανε να το γλεντήσουν για τα καλά!

Με την επιμέλεια των υπεύθυνων καθηγητριών (κα Αλίκη και κα Αθηνά Δασκαλάκη, κα Ζωή Πασχαλοπούλου) στήθηκε μια γιορτή ιδιαίτερη. Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει τόση πολλή διασκέδαση σε ένα φροντιστήριο!

 

Για να ανταμειφθούν οι προσπάθειες που κατέβαλαν τα παιδιά από την αρχή του έτους, η γιορτή περιελάμβανε την καθιερωμένη ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων δώρων μεταξύ των παιδιών- παράδοση η οποία διατηρείται από τότε που η κα Αλίκη πρωτοάνοιξε στο Άργος Ορεστικό το φροντιστήριο της και με έκανε πολύ χαρούμενη όταν, πρωτάκι κ εγώ, πήγαινα να μάθω τις πρώτες μου λέξεις στα Αγγλικά.

Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, πολλά παιδιά και πολλά πτυχία από τα χέρια της κας Αλίκης και των συνεργατών της, το φροντιστήριο άλλαξε χώρο και όνομα, όμως η ποιότητα των γνώσεων και η φροντίδα για να γίνει η μάθηση μια ευχάριστη εμπειρία για κάθε παιδί παραμένουν αναλλοίωτες!

Τρανταχτό παράδειγμα αυτή η γιορτή, από την οποία, εκτός από τα δώρα, δεν έλειπαν τα μπαλόνια, τα ομαδικά παιχνίδια, τα ποπ-κορν και ο χυμός (φυ-σι-κά), τα γέλια και ο παιδικός χαμός!

Έτοιμος ο τάρανδος από μπαλόνια!

Ποιός θα ρίξει πρώτος τα ποτήρια με τον αέρα του μπαλονιού;

Τα παιδιά άνοιξαν ενθουσιασμένα τα δώρα τους μετά την ανταλλαγή!

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα Αγγλικά!

Η γιορτή συνδυάστηκε με τον Αγιασμό του φροντιστηρίου, όπου ο πάτερ ευλόγησε το χώρο και τους μαθητές και έδωσε την ευχή του για καλή πρόοδο και ευημερία.

Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κ έμεις οι μεγάλοι δεν το ευχαριστηθήκαμε!), αλλά το φροντιστήριο είναι ανοιχτό σε άτομα όλων των ηλικιών που θέλουν να διδαχτούν με ποιότητα και συνέπεια Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Και αν το βιάζεστε το πτυχίο, δημιουργούνται και τμήματα στη μέση της χρονιάς!

Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «A to Z», πολλές ευχές για όμορφα Χριστούγεννα και ένα όμορφο Νέο Έτος!

Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Α to Z»

Ηρ.Καραγεωργίου 3 (πιάτσα ταξί)
Άργος Ορεστικό

Τηλέφωνο: 24670444600

email: [email protected]

facebook page: www.facebook.com/a.to.zlc

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here