Συνολικά 80 άνθρωποι -μαθητές, τουρίστες και εργαζόμενοι- είχαν παγιδευτεί λόγω της καταιγίδας – Γυναίκα πιάστηκε από προφυλακτήρα αυτοκινήτου για να μην παρασυρθεί από τα νερά

Δυόμιση ώρες παρέμειναν εγκλωβισμένοι στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης 24 μαθητές από σχολείο του Πηλίου. Η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την πόλη δημιούργησε μία τάφρο στην είσοδο του πύργου, εγκλωβίζοντας τους μαθητές στο εσωτερικό του.

Μαζί τους βρίσκονται ακόμα εννέα Άγγλοι τουρίστες, μαζί με τον ξεναγό τους.Συνολικά, στο Λευκό Πύργο παγιδεύτηκαν λόγω της νεροποντής ογδόντα άνθρωποι- μαθητές, τουρίστες και εργαζόμενοι.

Όπως ανέφεραν μαθητές στο protothema.gr, παρέμειναν κλεισμένοι στον Πύργο για πάνω από δυόμιση ώρες, περιμένοντας την πυροσβεστική, που έχει σπεύσει στο σημείο, να απομακρύνει τα νερά.

thess_1
thessaloniki_2
thessaloniki_3
thessaloniki_4

apeglwvismos_1

apeglwvismos_2

apeglwvismos_4

Σε κάποιο άλλο βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα, μία γυναίκα, έχει παρασυρθεί από τους ορμητικούς χειμάρρους που σχηματίστηκαν λόγω του νερού. Μην μπορώντας να στηριχτεί από κάπου, η γυναίκα έχει αρπάξει έναν προφυλακτήρα αυτοκινήτου και προσπαθεί να κρατηθεί με όλη της τη δύναμη, περιμένοντας είτε κάποιος να τη σώσει είτε να κοπάσει η δύναμη των ορμητικών υδάτων.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here