Ανακοίνωση

Συναδέλφισσες/-οι,

το ζήτημα της ατομικής αξιολόγησης είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό. Ο κλάδος έχει επίσημη θέση για την αξιολόγηση, έχει εκφράσει σύσσωμα τη διαφωνία του για την ατομική αξιολόγηση και είναι κάθετα απέναντι στην εφαρμογή του Ν. 4823/21 και τις διαδικασίες που προβλέπονται από αυτόν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του αγώνα μας ενάντια στην αντιεπιστημονική – αντιπαιδαγωγική ατομική αξιολόγηση είναι η ενότητα και η συλλογική διάθεση από όλους μας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πολυτέλεια για διασπαστικές κινήσεις με μικροπαραταξιακά οφέλη του τύπου πρωτοβουλία συγκεκριμένης παράταξης για διοργάνωση τηλεδιάσκεψης με σκοπό την ενημέρωση των συναδέλφων για τα βήματα αντίστασης που ακολουθεί ο κλάδος ενάντια στην ατομική αξιολόγηση, για να μην «αφήσει ξεκρέμαστους τους συναδέλφους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην πρόσκληση της συγκεκριμένης παράταξης. Πόσο μάλλον όταν ο Σύλλογος μας έχει χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία και μέσα προκειμένου να έχουν οι συνάδελφοι πλήρη και διαρκή ενημέρωση για το θέμα αυτό.

Με δεδομένο ότι καμία δια ζώσης διαδικασία δεν μπορεί να αντικατασταθεί από οποιουδήποτε είδους τηλεδιάσκεψη, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς έχει αποφασίσει ομόφωνα την πραγματοποίηση δια ζώσης έκτακτης ΓΣ την Τρίτη 07 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς με την παρουσία εκπροσώπου – μέλους της ΔΟΕ, ώστε να υπάρχει πληρέστερη ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις πανελλαδικά.

ΟΛΟΙ/-ΕΣ ΜΑΖΙ ενωμένοι θα αντιπαλέψουμε τις πολιτικές διάλυσης του Δημόσιου Σχολείου!!!

ΟΛΟΙ/-ΕΣ ΜΑΖΙ θα ανατρέψουμε τα σχέδιά τους!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here