Συνάντηση-συζήτηση της Μαρίας Αντωνίου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Θεοδουλίδη και τον Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Γεώργιο Ιορδανίδη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή της:

Μία άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συνάντηση – συζήτηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Θεοδουλίδη και τον Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Γεώργιο Ιορδανίδη είχα στο Γραφείο Μακεδονίας του Πρωθυπουργού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους κάναμε εκτενή αναφορά σε θέματα που άπτονται της ακαδημαϊκής κοινότητας σε θεσμικό και λειτουργικό επίπεδο αναδεικνύοντας την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης και ανάπτυξης του Ιδρύματος. Παράλληλα ιδιαίτερη μνεία έγινε στον ρόλο του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στη διαδικασία της δίκαιης μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή, που έχει ήδη ξεκινήσει στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς αποτελεί και Περιφέρεια Πιλότο.

Ως γνωστόν η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εργάζεται σκληρά προς την κατεύθυνση της ομαλής οικονομικής και ενεργειακής μετάβασης των τοπικών κοινωνιών, δημιουργώντας σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η Δυτική Μακεδονία να είναι και πάλι πρωταγωνιστής θετικών εξελίξεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here