Είχα τη χαρά να δεχθώ σήμερα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη συμπρωτεύουσα. Το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού για την Βόρεια Ελλάδα αποτυπώνεται εμπράκτως, με συνεχείς επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών, καταγράφοντας την ακριβή εικόνα σε Μακεδονία και Θράκη.
Στη συνάντηση εργασίας, που είχαμε με τον Υπουργό, επικεντρωθήκαμε στην τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί με τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.
Καίρια ζητήματα γύρω από την οικονομία, οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις κατά τη μετάβαση στη μετά-κορονοϊό εποχή, σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, τέθηκαν επί τάπητος.
Για την Κυβέρνησή μας και για την ανάκαμψη της οικονομίας μας, μεγάλο στοίχημα αποτελεί η επανεκκίνηση της αγοράς, το άνοιγμα του τουρισμού και η απόδοση των μέτρων στήριξης σε όσους επλήγησαν από τον covid.Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση μίας σειράς νέων ευνοϊκών μέτρων, στο πρόγραμμα «Γέφυρα 2» για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που ανακοίνωσε ο Υπουργός, διασφαλίζουν στο ακέραιο την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Και συνεχίζουμε…
Μαρία Αντωνίου

May be an image of 1 person, sitting and indoor
May be an image of one or more people and people standingMay be an image of 1 person, sitting and indoor

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here