Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα στο πολιτικό της γραφείο η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ολυμπία Τελιγιορίδου με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι της Π.Ε. Καστοριάς συνεπεία της πανδημίας Covid-19 και η ανάγκη της ισότιμης μεταχείρισης όσον αφορά τα μέτρα οικονομικής στήριξης από πλευράς της πολιτείας και προς τον δικηγορικό κλάδο.

Η κ. Τελιγιορίδου δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματά τους μέσω του κοινοβουλευτικού διαλόγου και κατέθεσε άμεσα αναφορά στη βουλή, η οποία επισυνάπτεται.

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους κ.κ. Υπουργούς

Δικαιοσύνης

Οικονομικών

Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων

ΘΕΜΑ: «Ψήφισμα Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς»

Η Βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου καταθέτει προς τους κ.κ. Υπουργούς Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων αναφορά την επιστολή/ψήφισμα του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς στην οποία παρατίθενται οι συνέπειες και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος, λόγω της πανδημίας Covid-19. Ζητείται η ισότιμη οικονομική ενίσχυση, όπως σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους καθώς και η συνέχιση της λειτουργίας της δικαιοσύνης, λαμβανομένων όλων των μέτρων ασφαλείας, για περιπτώσεις που αφορούν στο δικαίωμα προστασίας ευαίσθητων κατηγοριών της κοινωνίας.

Επισυνάπτεται η επιστολή με τα αναφερόμενα σχετικά.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Καστοριά, 26 Φεβρουαρίου 2020
H καταθέτουσα Βουλευτής
Τελιγιορίδου Ολυμπία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here