Συνεχίζονται καθημερινά οι επαφές και οι συναντήσεις της Μαρίας Αντωνίου με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Καστοριάς, παρουσιάζοντας παράλληλα τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μαρία Αντωνίου επισκέφθηκε διαδοχικά την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Προγραμματισμού του Δήμου Καστοριάς, την Αναπτυξιακή Καστοριάς (ΑΝΚΑΣ), ενώ βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς, η Μαρία Αντωνίου δήλωσε:

“Είχα συνάντηση εργασίας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Τσανούσα, όπου συζητήσαμε για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και που καθιστούν την πόλη μας σύγχρονη, ασφαλή και προσβάσιμη σε όλους. Ο αναπτυξιακός σχεδιασμός των Δήμων ενισχύθηκε σημαντικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας μέσα από μια σειρά χρηματοδοτήσεων έργων και προγραμμάτων, που καλύπτουν ανάγκες της καθημερινότητας. Σταθερά δίπλα στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια και την επόμενη μέρα, προς όφελος του τόπου και των συμπολιτών μας”.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Αναπτυξιακή Καστοριάς, η Μαρία Αντωνίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της εταιρείας για όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα που τρέχουν και συμβάλλουν στην προώθηση της τοπικής ανάπτυξης. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Η ΑΝΚΑΣ διαδραματίζει έναν σπουδαίο ρόλο στην περιοχή ως ένας εξαιρετικά χρήσιμος και αποτελεσματικός βραχίονας στην υλοποίηση δράσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα. Θα συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία και την επόμενη μέρα”.

Κατά την επίσκεψή της στο Αστυνομικό Τμήμα του Άργους Ορεστικού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Διοικητή και το προσωπικό για όλα τα τρέχοντα θέματα. Στο επίκεντρο τέθηκαν ζητήματα ασφάλειας και η ανάγκη ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής.

Η Μαρία Αντωνίου από την πλευρά της ευχαρίστησε όλους τους αστυνομικούς της περιοχής για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την ασφάλεια των πολιτών και επανέλαβε την δέσμευσή της να είναι σταθερά δίπλα τους και την επόμενη μέρα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here