Τετάρτη και Πέμπτη δυο ημέρες που μου φάνηκαν εξαιρετικά μικρές! Παρόλο που η επαφή μου με τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια ήταν συνεχής και συστηματική, ποτέ δεν μου αρκούν οι ώρες να μιλάω με τον κόσμο!

Eχθές Τετάρτη επισκέφθηκα την κυρία Ανδρομάχη Σκρέκα Προϊστάμενη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Καστοριάς και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε! Ενημερώθηκα για το πλήθος των δραστηριοτήτων και προγραμμάτων στα οποία έχει ενταχθεί η Καστοριά με την αρωγή και συμπαράσταση της Περιφέρειας μας σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Υπουργεία μας Πολιτισμού και Τουρισμού! Ως Βουλευτής Καστοριάς θα προωθήσω και θα αναδείξω με κάθε δύναμη τέτοιες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας, πόσο δε την τεράστια ιστορική και πολιτιστική μας κληρονομιά!

Tο απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε με συνάντηση με το Συλλόγο Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς. Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για όσα αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα οι επαγγελματίες του χώρου στην περιοχή μας.

Mια στάση στις φοιτητικές εκλογές! Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Καστοριάς έδωσε ισχυρό παρόν κερδίζοντας 3 έδρες!

Tο πρόγραμμα συνεχίστηκε με περιοδεία στα χωριά της Ιεροπηγής και του Δενδροχωρίου όπου είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους κατοίκους! Δεν μπορώ παρα να ευχαριστήσω τον κόσμο που με αγκαλιάζει με τέτοια αγάπη και ευγένεια πάντα! Άλλωστε είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας σε ολόκληρη την προεκλογική μου διαδρομή!

Η Πέμπτη ξεκίνησε με επίσκεψη στους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Συνοριοφυλάκων Καστοριάς και επίσκεψη στο ΑΤ Άργους Ορεστικού! Οι Αστυνομικοί μας, από οποιοδήποτε βαθμό και θέση εργάζονται σκληρά, κατατάσσοντας την Καστοριά και τη Δυτική Μακεδονία σήμερα στις περιοχές με τη χαμηλότερη εγκληματικότητα στην Ελλάδα! Μια περιοχή στην παραμεθόριο με πλήθος προκλήσεις καθημερινά!

H ημέρα σήμερα θα έκλεινε με τη συνάντηση νέων! Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν! Όμως εγώ το χρωστάω και δεσμεύομαι να το πραγματοποιήσουμε μια από τις επόμενες ημέρες! Το σύνθημα ότι η Καστοριά ανανεώνεται είναι γεγονός! Η Καστοριά πρέπει να αλλάξει και αυτό θα γίνει την Κυριακή 21 Μαΐου!

#ΝΔ
#η_Καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει
Kyriakos MitsotakisΑγνή Κανδύλη ΜυκωνιάτηΑγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here