Συνέντευξη στο STAR TV και στην Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε ο δικηγόρος Πασχάλης Βασιλειάδης για την υπόθεση εκδικητικού πορνό στην Καστοριά.

Ο δικηγόρος του 35χρονου που κατηγορείται για τρεις περιπτώσεις revenge porn, δήλωσε: «ο εντολέας μου την Δευτέρα απολογήθηκε στον ανακριτή, όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τις δύο πρώτες περιπτώσεις. Μετά έγινε η τρίτη καταγγελία. Δόθηκε συμπληρωματική απολογία και πάλι με σύμφωνη γνώμη του κ. ανακριτή και της κα εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερος και πάλι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους. Αυτό που μπορώ να σας πω σε αυτό το στάδιο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν έγινε για εκδικητικούς λόγους».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους λόγους που ο 35χρονος προχώρησε σε αυτή την πράξη ο κ. Βασιλειάδης απάντησε: «έχει καταθέσει αναλυτικά τους λόγους στον κ. ανακριτή. Δεν μπορώ να πω πάρα πολλές λεπτομέρειες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην ουσία πρόκειται για ένα λάθος του και μια στιγμή απερισκεψίας». Και συμπλήρωσε: «από την πρώτη στιγμή κατάλαβε το λάθος του και από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την μεταμέλειά του. Αυτή την στιγμή είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

«Έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος, νιώθω βαθιά ντροπή και πραγματικά λυπάμαι» ήταν το πρώτο πράγμα που είπε στον δικηγόρο του ο κατηγορούμενος.

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Βασιλειάδη ΕΔΩ μετά το 00:42:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here