Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορεί να θυμάται κάποιος από τα παιδικά του, δηλαδή τα μαθητικά του χρόνια, είναι ο στολισμός του σχολείου την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που συνήθως γίνεται με διάφορες κατασκευές των μαθητών!

Όμως οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 3ου δημοτικού σχολείου στο Άργος Ορεστικό, φαίνεται πως αυτήν την όμορφη διαδικασία, την πήγανε ένα βήμα παραπάνω! Και αυτό γιατί συνήθως, οι στολισμοί αφορούν τις αίθουσες και γενικότερα τον εσωτερικό χώρο του σχολείου. Εδώ όμως, έχουμε έναν όμορφο στολισμό, με μια υπέροχη φάτνη και ένα φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο οποίο τοποθέτησαν φωτάκια! Όλα αυτά με την παραίνεση των γονέων και κηδεμόνων και των δασκάλων, που έδωσαν στα παιδιά ότι χρειάστηκαν για να δημιουργήσουν και να εντυπωσιάσουν ακόμα μια φορά!

Έτσι και με τον τρόπο αυτό, το 3ο δημοτικό σχολείο του Άργους Ορεστικού, στέλνει ένα όμορφο μήνυμα για τις Άγιες αυτές ημέρες, πως μπορούμε να στολίσουμε το χώρο μας και να μοιράσουμε πολύ χαρά, ακόμα και με δικές μας δημιουργίες! Όπως και να χει, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σας στέλνουν ολόθερμες ευχές για όμορφες και ευτυχισμένες γιορτές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here