Η UPS Ελλάδας προχώρησε σε μια ιδιαίτερη αποστολή στις 15 Δεκεμβρίου, φέρνοντας δώρα και βασικά είδη σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας.

Σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, το ορεινό χωριό της Νέας Κοτύλης υπομένει ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες το χειμώνα. Όπως και πολλά χωριά κατά μήκος των συνόρων με την Αλβανία, η Νέα Κοτύλη είναι απομακρυσμένη από μεγάλα αστικά κέντρα και ο πληθυσμός της μειώνεται τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, οι 20 μόνιμοι κάτοικοι έχτισαν μια κοινότητα βασισμένη στην κτηνοτροφία και παραμένουν ενεργοί και δραστήριοι χάρη στον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Ορειβατικό Σύλλογο του χωριού.

Για να βοηθήσει αυτούς τους συλλόγους να διατηρήσουν την κοινότητα συνδεδεμένη, ένα φορτηγό της UPS ταξίδεψε από τον εμπορευματικό κόμβο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη με δώρα για την κοινότητα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος έλαβε έναν φορητό υπολογιστή με προπληρωμένη ασύρματη σύνδεση ίντερνετ ενός έτους και έναν εκτυπωτή, ενώ ο Ορειβατικός Σύλλογος έλαβε σακίδια και χειμερινό εξοπλισμό κατασκήνωσης.

«Πέρυσι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που ζουν σε μικρά, απομακρυσμένα χωριά της Ελλάδας, ειδικά το χειμώνα», δήλωσε ο JimKearney, countrymanager της UPS Ελλάδας. «Παραμένουμε πιστοί στο να συνδέσουμε όλα τα μέρη της Ελλάδας με τον κόσμο και θέλαμε φέτος να κάνουμε λίγο ευκολότερη τη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται στη Νέα Κοτύλη».

Η UPS, η μεγαλύτερη logistics εταιρεία του κόσμου, διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο που εξυπηρετεί ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας αποτελεί η στήριξη των τοπικών κοινοτήτων ανά τον κόσμο.Η UPS δεσμεύτηκε να προσφέρει μέχρι το τέλος του 2020, 20 εκατομμύρια ώρες  εθελοντισμού και κοινωνικής εξυπηρέτησης.Στην Ελλάδα, η UPSκαι οι υπάλληλοί  της στήριξαν τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις (Eureka, Κιβωτός του Κόσμου,Medasset)μέσα στο 2017 με σχεδόν 220 ώρες εθελοντικής εργασίας.

Λίγα λόγια για την UPS

Η UPS (NYSE:UPS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη του τομέα των logistics, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς δεμάτων και εμπορευμάτων, της διευκόλυνσης του διεθνούς εμπορίου και της ανάπτυξη της προηγμένης τεχνολογίας για την αποδοτική διαχείριση του επιχειρηματικού κόσμου. Με έδρα την Ατλάντα στις ΗΠΑ, η UPS εξυπηρετεί περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε την εταιρία στο διαδίκτυο στη διεύθυνση ups.com και στο εταιρικό της blog, στη διεύθυνση Longitudes.ups.com. Για να λάβετε άμεσα ειδήσεις από την UPS, επισκεφθείτε το pressroom.ups.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here