Στην σημερινή τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Καστοριάς, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου.

Σημεία από τον χαιρετισμό που απηύθυνε στην κατάμεστη αίθουσα:

Μόνο όσοι πέρασαν από τα φοιτητικά έδρανα και την καθηγητική έδρα, μπορούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του μόχθου και της χαράς που περικλείει αυτή η σπουδαία στιγμή.

Θερμά συγχαρητήρια στους αποφοίτους κι ευχές για κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, στους γονείς που δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα αφιερώνοντας το δικό τους παρόν στην εξασφάλιση του μέλλοντος των παιδιών τους και στο Ίδρυμα, το οποίο με ποικιλομορφία σε δομές και συστήματα, με καταρτισμένο επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό, διαδραματίζει έναν σημαντικότατο ρόλο, τόσο στον τομέα της Παιδείας, όσο και στην τοπική κοινωνία της περιοχής μας γενικότερα.

Εμείς είμαστε πάντοτε δίπλα για να δημιουργούμε διαρκώς τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να διαμορφώνουμε ένα δημιουργικό περιβάλλον. Γιατί μια Ελλάδα που δεν επενδύει στη νέα γενιά δεν έχει μέλλον. Και η νεολαία μας είναι το μέλλον της πατρίδας.

Φωτογραφία της Μαρία Αντωνίου.Φωτογραφία της Μαρία Αντωνίου.Φωτογραφία της Μαρία Αντωνίου.Φωτογραφία της Μαρία Αντωνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here