Η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής της στο Facebook για τον επίμαχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποιήθηκε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της Πέμπτης έλαβε χώρα «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή το ποδοσφαιρικό ματς του «δικεφάλου του Βορρά» με τη Λαμία. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας το πρωτάθλημα «αλλοιωμένο», χαρακτηρίζοντας «Ρώσο» τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Μία τοποθέτηση η οποία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με την Ολυμπία Τελιγιορίδου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, να επισημαίνει στην ανάρτησή της πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης «μπορεί να έχει όποιες διαφορές θέλει με τον κ. Σαββίδη ή και οποιονδήποτε άλλον», όμως «η λέξη Ρώσος προσβάλει στο σύνολό του τον Ποντιακό Ελληνισμό», καταλήγοντας πως:

«Είναι απαράδεκτο το 2020 κάποιοι να θέλουν να γυρίσουν το ρολόι 100 χρόνια πίσω».

Ολυμπία Τελιγιορίδου:

Ο κ. Μαρινάκης μπορεί να έχει όποιες διαφορές θέλει με τον κ. Σαββίδη ή και οποιοδήποτε άλλον. Η λέξη όμως “Ρώσος” προσβάλει στο σύνολο του, τον Ποντιακό Ελληνισμό. Ο προσφυγικός Ελληνισμός έχει ζήσει στο πετσί του, τον ρατσισμό την δεκαετία του 1920. Είναι απαράδεκτο το 2020 κάποιοι να θέλουν να γυρίσουν το ρολόι 100 χρόνια πίσω.

Πηγή: documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here