Τηλεφωνική επικοινωνία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελαροπούλου με τον διοικητή του Νοσοκομείου Καστοριάς Γρηγόρη Χάτσιο.

Τι έγραψε ο ίδιος στο fb:

«Την Τετάρτη 1/4 είχα την ιδιαίτερη τιμή να δεχθώ τηλεφώνημα και να συνομιλήσω με την Προέδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελαροπούλου.

Με χαρά και συγκίνηση σας μεταφέρω το πραγματικό ενδιαφέρον και την ειλικρινή συμπαράσταση της Προέδρου, μαζί με τις ευχές της για υγεία, δύναμη και κουράγιο και τα συγχαρητήρια της για το έργο που επιτελείται στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Για όλους εμάς που καθημερινά, με αυταπάρνηση, δίνουμε μάχη με τον ύπουλο, αόρατο εχθρό αποτελεί μια εμψυχωτική κίνηση αναγνώρισης και δικαίωσης του αγώνα μας.

Θέλω να διαβεβαιώσω εκ μέρους όλων σας, την αξιότιμη κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι παραμένουμε πιστοί στο καθήκον μας για να προασπιστεί το δημόσιο αγαθό της υγείας και να στείλω το μήνυμα ότι συντεταγμένα κάτω από τις οδηγίες του Πρωθυπουργού, της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και των εμπλεκόμενων Υπουργείων και φορέων, στο τέλος θα είμαστε νικητές.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here