Έχοντας ο Ηρακλής Πολυκάρπης… μονοπωλήσει τα παιχνίδια του με Κάστορα (3-4) στη Χλόη, στην έδρα του με Δόξα Αμπελοκήπων (6-0) και στο Τοιχιό με Α.Ε. Βιτσίου (1-6), αλήθεια είναι, ότι έδειξε ένα αγωνιστικό πρόσωπο εντελώς άλλο από εκείνο που τον οδήγησαν σε αποτυχίες και, κατά συνέπεια, στην απομάκρυνσή του από την κορυφή της βαθμολογίας κατά 8 πόντους, αλλά και από τον αποκλεισμό του από τον φετινό θεσμό του Κυπέλλου.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Έτσι, αυτό που επιθυμούν οι «πράσινοι» του Γιώργου Σαββίδη στην εκτός έδρας κόντρα τους με την Πεντάβρυσο, δεν είναι άλλο από το να παραμείνουν στον «ασφαλτοστρωμένο» δρόμο που διαβαίνουν εδώ και τρεις αγωνιστικές, στοχεύοντας αποκλειστικά στη νίκη, ώστε να μείνουν επικεντρωμένοι στη διεκδίκηση της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, στο… στρατόπεδο των «κυανόλευκων» του Μίμη Ζαρογιάννη, που έχασαν την επαφή τους με τα νικηφόρα αποτελέσματα εδώ και τρεις αγωνιστικές, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, αλήθεια είναι, ότι δεν μπορούν να κρύψουν την έλλειψη ηρεμίας, αλλά και αυτοπεποίθησης που υπάρχει στην ομάδα τους.

Συνέπεια, λοιπόν, όλων των παραπάνω, καθώς και της απουσίας του πρώτου τους σκόρερ Δημήτρη Δρανιτσάρη, την αναμέτρησή τους με τον Ηρακλή το προσεχές Σάββατο, τη βλέπουν σαν μια «μάχη» ισοδύναμη με εκείνη του Δαβίδ με τον Γολιάθ, ελπίζοντας, παράλληλα, να επαληθευτεί η ιστορική νίκη του πρώτου επί του δεύτερου.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, ότι ο νυν προπονητής του Ηρακλή και πρώην της Πενταβρύσου, Γιώργος Σαββίδης, θα έχει- εκ των πραγμάτων- ανάμεικτα συναισθήματα λίγο πριν ξεκινήσει το εν λόγω ματς, καθότι θα υποχρεωθεί να νικήσει την ομάδα με την οποία ξεκίνησε ως τεχνικός της στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναφορικά, τώρα, με την πρότασή μας για στοιχηματισμό, θα συστήσουμε το σημείο «2».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here