Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε πως ότι έχω καταφέρει το έχω κάνει με κόπο, εργατικότητα, υπομονή, χαμόγελο και αισιοδοξία.
Αγαπώ την χώρα μου, την πόλη μου και την περιφερεια μας, πάνω από όλα όμως αγαπώ την ζωή που μας προσφέρει ή μάλλον «μπορεί να προσφέρει» ο τόπος μας.

Μέσα από αυτές τις λέξεις, προσπαθώ να σας μεταφέρω τα συναισθήματα και το πάθος μου για τη δημιουργία ενός μέλλοντος γεμάτο ευκαιρίες για όλους μας. Καθημερινά, βιώνουμε τις προκλήσεις που αναδύονται από το περιβάλλον μας. Κι όμως, πιστεύω ότι κάτω από αυτήν την επιφάνεια προβλημάτων, υπάρχει μια ευκαιρία: να αναδείξουμε τον αληθινό πλούτο της περιοχής μας, τους ανθρώπους της και τα προϊόντα μας.

Είμαι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό «Ελπίδα για την Δυτική Μακεδονία» με επικεφαλής την Georgia Zebiliadou, γιατί αντιλαμβάνομαι πόσο βαθιά επηρεάζονται οι ζωές μας από την τρέχουσα κατάσταση, αλλά περισσότερο από αυτό, αντιλαμβάνομαι το παθιασμένο όραμα για ένα καλύτερο αύριο που ενώνει κάθε έναν από μας. Σκέφτομαι τα παιδιά που μεγαλώνουν και εργάζονται εδώ, τους νέους που ψάχνουν να βρουν τον δρόμο τους, τους ενήλικες που προσπαθούν να διαμορφώσουν το μέλλον τους και συνειδητοποιώ πόσο αξίζει να σταθούμε σε αυτήν την πορεία και να αγωνιστούμε για να πετύχουμε ένα κοινό όραμα ενός μέλλοντος γεμάτο ευκαιρίες για όλους!!!

Ας δημιουργήσουμε αυτό το μέλλον μαζί, με αλληλεγγύη, συνεργασία και αποφασιστικότητα. Ας αφήσουμε πίσω τα διχασμένα, και ας προχωρήσουμε προς το εμπνευσμένο, προς το καινοτόμο, προς το ανοιχτό μέλλον που μπορούμε να χτίσουμε. Μαζί, μπορούμε να αναπτύξουμε την περιοχή μας σε έναν τόπο όπου κάθε όνειρο, κάθε προσπάθεια και κάθε ταλέντο έχει την ευκαιρία να ανθίσει.

Δεν είναι απλά ένα όνειρο. Είναι ένας στόχος που μπορούμε να πετύχουμε μαζί. Θα εργαστούμε ακούραστα για να προάγουμε την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, των τοπικών επιχειρήσεων, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Σας καλώ να μοιραστείτε αυτό το όραμα μαζί μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Με τη στήριξή σας, μπορούμε να γράψουμε μια ιστορία επιτυχίας που θα αφήσει το σημάδι της στις επόμενες γενιές.

Ευχαριστώ για την πίστη σας και την ευκαιρία που μου δίνετε να συμβάλλω σε αυτήν την υπέροχη προσπάθεια.

Θωμάς Μόσχος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here