Με άκρα επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το αποχαιρετιστήριο παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι για την σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε, στην αυλή του 3ου δημοτικού σχολείου του Άργους Ορεστικού!

Ήταν ένα γλέντι που τα είχε όλα! Άλλωστε το 3ο Δημοτικό σχολείο του Άργους Ορεστικού, έχει κάθε δικαίωμα να καυχάται, καθώς κατέχει την πρωτοκαθεδρία σε αυτές τις εκδηλώσεις, μιας και όταν ήταν πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ο κος Θωμάς Ζησόπουλος,  ξεκίνησαν και σιγά σιγά έγιναν θεσμός αυτά τα γλέντια σε όλα τα σχολεία της περιοχής!

Οπότε και φέτος με την φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και με τη στήριξη των δασκάλων, διοργανώθηκε το γλέντι που τα είχε όλα! Μαθητές όλων των τάξεων, υπό την καθοδήγηση του γυμναστή Ευάγγελου Σιώμου, παρουσίασαν σύγχρονους χορούς σε άψογη κίνηση και συνδυασμούς, χαρίζοντας υπέροχες στιγμές στους γονείς τους που τα απολάμβαναν με καμάρι!

Το κέφι μεγάλο, η διάθεση στα ύψη και η αυλή πήρε «φωτιά» αφού όλο,ι λίγο ή πολύ, το έριξαν στο χορό! Κατά την διάρκεια του γλεντιού χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Δ. Διαμαντής, ο οποίος μεταξύ άλλων, κάλεσε τους γονείς να λάβουν ενεργά μέρος στις ερχόμενες εκλογές του Σεπτέμβρη καθώς το σημερινό ΔΣ συμπληρώνει 2 χρόνια και κάποιοι αποχωρούν αφού τα παιδιά τους πλέον θα φοιτούν στο γυμνάσιο.

Παράλληλα ο σύλλογος διεξήγαγε και λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα για την ενίσχυση του έργου του που αφορά την συνδρομή της σχολικής στέγης!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Άργους Ορεστικού σε θέματα Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Αφροδίτη Μπελονάκη καθώς και ο Διευθυντής του σχολείου, που ενθάρρυνε τα παιδιά κατά τις χορευτικές τους επιδείξεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here