Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε η Καστοριά στο Domotel Olympia, στην Θεσσαλονίκη.

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε η Καστοριά στο Domotel Olympia στην Θεσσαλονίκη. Η ακριτική ομάδα κατέλυσε στο κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού στην Κασσάνδρεια με τον Α. Ο. Χανιώτη.

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος της ομάδας Σάκης Ρήμος, όπου το φλουρί το έτυχε το κομμάτι της Διοίκησης. Τα άλλα κομμάτια ήταν για τον Χριστό και την Παναγία, την ομάδα, το γήπεδο, τους φιλάθλους και την Ε. Π. Σ. Καστοριάς.

Στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο και στους πσρευρισκομενους μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια, όπου το φλουρί το έτυχε ο α’ αρχηγός της ομάδας Χρήστος Γκέγκας.

Το αντίτιμο του κάθε φλουριου ήταν €100,00 ευρώ.

Το τραπέζι που ήταν η βασιλόπιτα και τα πιτακια, ήταν στολισμένο στα κιτρινοκοκκινα χρώματα, ενώ το κάθε τραπέζι της αποστολής, όπου δειπνησε η ομάδα ήταν στολισμένο από μια κοκκινοκιτρινη πριμουλα

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι από πλευράς διοίκησης εκτός του προέδρου κ. Ρημου, τον οποίο υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Domotel Olympia κ. Βασίλης Χριστόπουλος με μια ανθοδέσμη με τα χρώματα της ομάδας, παρόντες ήταν οι κ.κ. Τζιάρας, Allushi και Γιώργος Πανταζής. Φυσικά το παρών έδωσαν οι Βασίλης Δημητριάδης, Θόδωρος Ποντικης και ο φανατικός φίλαθλος της ομάδας Στράτος Μορφιδης.

Επιπροσθέτως την αποστολή της ομάδας επισκέφθηκε η παλιά δόξα της ομάδας Τάκης Τσιρωνης και παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Σωνιδης.

Η Διοίκηση της Καστοριάς θέλει να εκφράσει τα θερμά της ευχαριστήρια στον αρτοποιο κ. Γιώργο Αθανασιάδη, που κατάγεται από το Χιονάτο Καστοριάς κι ο οποίος προσέφερε τα βασιλοπιτάκια στην εκδήλωση της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here