Η 16η «στροφή» της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που, ταυτόχρονα, είναι και η 3η του β’ γύρου,  αλήθεια είναι, ότι έχει στα… σωθικά της ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, και αυτό δεν είναι άλλο από το κορυφαίο παιχνίδι του δεύτερου μισού του τρέχοντος πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναργειακό και την Αστραπή Μεσοποταμίας.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Η εν λόγω, λοιπόν, αναμέτρηση, που, χωρίς καμία αμφιβολία, δικαιούται να φέρει τον τίτλο της «μητέρας των μαχών», υποχρεώνει- εκ των πραγμάτων- τους «κοκκινόμαυρους» του Βαγγέλη Σιώμου να βλέπουν μόνο ένα αποτέλεσμα, τη νίκη, καθώς βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από τους «κιτρινόμαυρους» του Γιώργου Τομόπουλου, οι οποίοι δεν θα έλεγαν όχι και σε ένα «Χ».

Το αποτέλεσμα, εν προκειμένω, αυτού του εξαιρετικά κρίσιμου από βαθμολογικής πλευράς αγώνα, θα κρίνει, εν πολλοίς, την τύχη των δύο ομάδων στην πορεία τους προς την κατάκτηση της πρωτιάς και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ λογικό είναι να… μαγνητίζει, πλην των φίλων- οπαδών τους, και όλα τα βλέμματα των ουδέτερων  ποδοσφαιρόφιλων του νομού μας, οι οποίοι αναμένουν να δούνε ένα ματς αντάξιο της καλής φήμης των δύο συγκροτημάτων.

Σε ό, τι, τώρα, αφορά τις υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής ημέρας, γεγονός είναι, πως όλες έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, όμως, στις δύο από αυτές θα βρεθούν αντίπαλες ομάδες της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα με εκείνες που πλαισιώνουν τη βάση του.

Η πρώτη, λοιπόν, από τις δύο, έχει να κάνει με τον εντός έδρας αγώνα του 3ου στη βαθμολογία Γράμμου Μαυροχωρίου με την Πεντάβρυσο, ενώ η δεύτερη σχετίζεται με την, επίσης εντός έδρας, κόντρα της 5ης Ομόνοιας Βογατσικού με την ουραγό Δόξα Αμπελοκήπων.   

Τα τρία, εν κατακλείδι, εναπομείναντα παιχνίδια της ημέρας, αφορούν, πρώτον, την εντός έδρας αναμέτρηση του 4ου στη βαθμολογία Νταηλάκη με τη φορμαρισμένη τελευταία Α.Ε. Βιτσίου, δεύτερον, τον αγώνα στην Πολυκάρπη ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Δόξα Κορησού και, τρίτον, το ματς στο Μανιάκοι μεταξύ της Α.Ε. Γραμμοχωρίων με τον Κάστορα.   

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΣΤΡΑΠΗ
ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ
ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΚΟΡΗΣΟΣ
ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ
ΚΡΟΝΟΣ ΡΕΠΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here