Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4th SMIXI FOREST FESTIVAL το τριήμερο 13-15 Ιουλίου 2018, στο Δάσος του Άργους Ορεστικού, μια διοργάνωση του Συλλόγου Περιβαλλοντικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης “ΣΜΙΞΗ”.

Το ευχαριστήριο του Συλλόγου “ΣΜΙΞΗ”:

Ο Σύλλογος “ΣΜΙΞΗ” ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που στήριξε όλη τη διοργάνωση, που έδωσε το “παρών” στο Δάσος Άργους Ορεστικού και διασκέδασε σε ένα ξεχωριστό τριήμερο.

Επίσης ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στο να διεξαχθεί το φεστιβάλ, όπως επίσης τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα: BAiLdSA, The MUSIX, Lazaros Kapsimalis, Alternative Escape, Χαΐνηδες, Θραξ ΠανκC, Groovy Vibes, Κούπες – The Band και Matoula Zamani, καθώς και τους Djs JAM.PA MUSIC και Markos Petropoulos που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ακόμη ευχαριστεί την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τον Δήμο Άργους Ορεστικού για την πολύτιμη βοήθειά τους, τους υπαλλήλους του Δήμου για τη συμβολή τους, το Κ.Δ.Α.Π Άργους Ορεστικού και την ΔΙΑΔΥΜΑ για τα διαδραστικά παιχνίδια ανακύκλωσης, το Kastoria Outdoors για την διεξαγωγή παιχνιδιών, όπως επίσης και την Αστυνομικό Τμήμα Α.Ο που συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας το τριήμερο αυτό.

Τους χορηγούς επικοινωνίας, οι οποίοι παρουσίασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φεστιβάλ την Εφημερίδα Ορίζοντες και τις ιστοσελίδες sentra.com.gr και inkastoria.gr.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς του Φεστιβάλ που είναι: Alpha beer, Masati Cafe Bar, OXYGEN, DAILY, ΠΟΛΥΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, LAMAISON, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΤΖΗΜΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΓΡΑΜΜΗ, FINALE, ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΛΗΣ, NEVRIS, M & T COFFEES, MOTO ΔΑΤΣΙΑΔΗΣ, ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ, DTS, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, GACCOUNTS, EXELIXIS, SUPER ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ, KASTANIDIS, ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ GALAXY.

Ευχές για ένα καλό καλοκαίρι και ραντεβού πάλι του χρόνου τέτοιο καιρό. SMIXI

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here