Σάββατο 9 Απριλίου 2022 το Παλαιό Κωσταράζι πέρασε στην ψηφιακή εποχή. Στην ημερίδα διάχυσης του προγράμματος συνεργασίας του Δήμου Άργους Ορεστικού με το Υπουργείο Πολιτισμού παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας και της αποτύπωσής τους στην ιστοσελίδα kostarazi.org που είναι πλέον επισκέψιμη και έτοιμη να πληροφορήσει για όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν την ιστορία του Μαρτυρικού Χωριού.
Παρακάτω βλέπετε στιγμιότυπα της ημερίδας που συνδυάστηκαν με την εκδήλωση μνήμης και το τρισάγιο που τελέστηκε για την καταστροφή του χωριού στις 13 Απριλίου 1944.
ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΙΤΟΠΟΙ ΜΑΣ.
Πλήθος επιστημόνων ασχολήθηκε με το ζήτημα και είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την έρευνα, την απόδειξη και την ανάδειξη. Και θα συνεχίσουν!

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα φύση, δέντρο και ουρανόςΜπορεί να είναι εικόνα φύση, δέντρο, ουρανός και βουνόΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, δέντρο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "VEK 2014-2020 nporpamma ΠΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΠΥΞΗΣΚ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ TIHPEJA ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΑνΕΚ ΕΣΠΑ 2014-2020 បំរលម៉ូន-្ត្រនាធ-@นកតអត Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα &Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) Φορέας Υλοποίησης Δικαιούχος: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ Ονομασία πράξης ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΖΙΟΥ Κύριος στόχος πράξης "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Προυπολογισμός Πράξης 505.000,00 ME Φ.Π.Α. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Eu"Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χάρτηςΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και άτομα που κάθονταιΜπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "ειδικοί επιδρομείς 13° Reggimento fanteria "Pinerolo" 14° Reggimento fanteria Pinerolo DIU avanti, sempre più aito"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here