Τραγικό ήταν το ”παιχνίδι” που επιφύλαξε η μοίρα σε μια δύστυχη μάνα και το παιδί της, που πρόκειται να κηδευτούν μαζί αύριο στην κοινότητα της Κολοκυνθούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες της sentra.com.gr, πρόκειται για έναν 48χρονο άντρα ο οποίος ζούσε στη Γερμανία και ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν άρρωστος και έδινε μάχη για τη ζωή του. Πριν λίγες μέρες η 72χρονη μητέρα του μετέβη στην Γερμανία, για να επισκεφθεί και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Δυστυχώς όμως λίγο μετά την άφιξη της -δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ώρες ή λίγες μέρες- ο γιος της κατέληξε! Όπως φαίνεται η μάνα, δεν άντεξε την αναγγελία του θανάτου του παιδιού της και μετά από λίγο υπέστη καρδιακή ανακοπή και εξέπνευσε!

Ο τραγικός επίλογος θα γραφτεί αύριο στις 11 η ώρα το πρωί, οπότε συγγενείς και φίλοι θα πουν το στερνό αντίο στην 72χρονη μητέρα και το 48χρονο γιο της, καθώς θα κηδευτούν μαζί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κολοκυνθούς, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την μεταφορά των σορών από τη Γερμανία στην Ελλάδα, μετά από αυτό το τραγικό χτύπημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here