Από την αγωνιστική περίοδο 1982-83, οπότε η Αστραπή Μεσοποταμίας κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην Ιστορία της, παρήλθαν 36 χρόνια, ενώ ενδιάμεσα (1986-87, 1988-89, 1994-95, 2004-05, 2010-11 και 2013-14) οι «κιτρινόμαυροι» ανακηρύχθηκαν έξι ακόμη φορές πρωταθλητές, για να ακολουθήσουν οι «τρελοί» πανηγυρισμοί τους για την κατάκτηση του όγδοου από πλευράς τους τίτλου, έχοντας νικήσει στην έδρα τους την τυπικά γηπεδούχο Α.Ε. Βιτσίου με σκορ 0-4.

Φορώντας, λοιπόν, οι παίκτες του Γιώργου Τομόπουλου το… επίσημο ένδυμά τους στο πέσιμο της αυλαίας του φετινού πρωταθλήματος, υποδέχθηκαν τους «ενωσίτες» του Νίκου Γατόπουλου στο γήπεδο της Μεσοποταμίας, που και αυτό είχε φορέσει τα «καλά» του, έχοντας σαν στόχο να μοιραστούν με τους φίλους- οπαδούς τους το «νέκταρ» της άκρως επιτυχημένης πορείας τους στη σεζόν, στην οποία, να θυμίσουμε, ότι γνώρισαν μόλις μία ήττα, ενώ είχαν και μία ισοπαλία.

Έτσι, μετά τη λήξη του αγώνα, όπως, άλλωστε, αναμένονταν, το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στην κερκίδα μεταφέρθηκε πλησίον του αγωνιστικού χώρου και στην εξέδρα που είχε στηθεί εκεί, όπου εν μέσω πυρσών και άφθονης σαμπάνιας οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν με την ψυχή τους, παραλαμβάνοντας, παράλληλα, τα μετάλλια από τον ταμεία της Ε.Π.Σ.Κ. κ. Βασίλη Μπότσαρη και το βαρύτιμο Κύπελλο από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου.

Κατά τη διάρκεια, τέλος, της εορταστικής εκδήλωσης, ακολούθησε και απονομή τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Συμεών Σπύρου στον διαιτητή του αγώνα κ. Βασίλη Καραταΐδη, για την προσφορά του στο Καστοριανό ποδόσφαιρο, καθότι ο τελευταίος πήρε την απόφαση να σταματήσει την ενεργό του δράση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here