Βιωματικό εργαστήριο “Η πορεία της κακοποίησης : από την πατριαρχία στο σεξισμό και στην έμφυλη βία”Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Καστοριάς, έπειτα από πρόσκληση που δέχτηκε από τη Δομή Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), πρόκειται να διευκολύνει στη διεξαγωγή μιας σειράς βιωματικών συναντήσεων που έχουν ως στόχο την ενημέρωση , ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών σε ζητήματα που αφορούν στα έμφυλα στερεότυπα, στις ανισότητες και στη βία κατά των γυναικών.
Η δράση διοργανώνεται από τη Δομή Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.). Ημερομηνίες και θεματικές:
Στερεότυπα και Πατριαρχία, 9/3 /21, 12.00 μμ-14.00 μμ
Ενδοοικογενειακή βία, 16/3/21, 12.00 μμ-14.00 μμ
Παρενόχληση μέσω διαδικτύου, 23/3/21, 12.00 μμ-14.00 μμ
Συνειδητοποιήσεις και Αλλαγές, 30/3/21, 12.00 μμ-14.00 μμ

Μέγιστος αριθμός ατόμων :12
Το εργαστήρι απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο
https://myfeo.uowm.gr/…/kastoria-viomatiko-ergastirio…/

ΜΥΦΕΟ ΠΔΜΚέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς

May be an image of text that says "S i Βιωματικό Εργαστήριο Ηπορεία της κακοποίησης: Από την πατριαρχία στο σεξισμό και στην έμφυλη βια Ημέρα: Τρίτη Ώρα: 12μ.μ.- 2μ.μ. .9/3 Στερεότυπακ Πατριαρχία 16/3 Ενδοοικογενειακή βία .23/3 Παρενόχληση μέσω διαδικτύου ·30/3 Συνειδητοποιήσεις και Αλλαγές Σταθερή Ομάδα 4ων Συναντήσεων Συμμετoχή:.myfeo.psy.kas@uowm.gr Αιαδικενακά μέσω 200m! Δομή Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Νομού Καστοριάς ΕΣΠΑ -42"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here