Μια βόμβα μεγατόνων από… σπόντα έριξε ο βουλευτής Καστοριάς ΝΔ, Ζήσης Τζηκαλάγιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, για το ζήτημα των αποζημιώσεων στους φασολοπαραγωγούς και το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων.

Στο περιθώριο της συνέντευξης, ο κ. Τζηκαλάγιας ανέφερε πως «στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας, υπάρχουν φαινόμενα διαφθοράς στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας από προϊστάμενο υπηρεσίας» και συμπλήρωσε πως: «γενικότερα στο δημόσιο τομέα έχουμε φαινόμενα αργομισθίας, ολιγωρίας και διαφθοράς. Αυτά όταν ανευρίσκονται πρέπει να πατάσσονται».

`Άμεση ήταν η αντίδραση της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δέσποινας Κοζατσάνη, η οποία ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή. Εμφανώς ενοχλημένη η κ. Κοζατσάνη σημείωσε πως «ελπίζω μέχρι να συναντηθώ μαζί του ελπίζω να μου έχουν περάσει τα νεύρα και να είμαι νηφάλια. Θα έρθουμε σε πολύ μεγάλη σύγκρουση. Είναι πολύ λυπηρό ο βουλευτής να καταγγέλλει ένα φορέα και ένα σύνολο εργαζομένων» και συνέχισε: «είναι μια προσβολή και στο πρόσωπό μου. Τον καλώ να κάνει την καταγγελία. Εάν όμως δεν υπάρχει κάτι, οφείλει να το ανακαλέσει άμεσα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here