Απολογισμός αποζημιώσεων αγροτών ζημιών 2021.

Οι μηλοπαραγωγοί για τις ζημιές από τον παγετό του Μαρτίου αποζημιώθηκαν ικανοποιητικά με προκαταβολές που ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο και πλήρη εξόφληση πριν τις γιορτές.

Για τις ζημιές που προκλήθηκαν στα φασόλια από τον καύσωνα του Ιουλίου ο Βουλευτής μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ πραγματοποίησαν επίσκεψη-αποτίμηση και συσκέψεις τον Οκτώβριο.Η πληρωμή των αποζημιώσεων δεν κατέστη δυνατή έως τις 20 Ιανουαρίου από <<ολιγωρία της υπηρεσίας>>.Λαμβάνοντας τα ενδεικνυόμενα υπηρεσιακά μέτρα και επίμονη προσπάθεια πλησιάζουμε σε αίσιο τέλος.

Όπως διαβεβαίωσε ο Βουλευτής κατά την χθεσινοβραδυνή του επίσκεψη στο μπλόκο στον χώρο της εμποροπανήγυρης του Άργους, τα χρήματα θα είναι ικανοποιητικά όπως και με τους αγρότες των Πρεσπών.Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες οι πληρωμές να πιστωθούν ει δυνατόν πριν τις επόμενες προγραμματισμένες πληρωμές, που κατά το οργανόγραμμα του Οργανισμού προβλέπονται για τις 10 Μαρτίου. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ κοντά στους αγρότες.Οι προηγούμενοι κυβερνώντες θα τους αποζημίωναν στην καλύτερη περίπτωση 3-9 μήνες αργότερα.

Γραφείο Τύπου Βουλευτή Ν.Δ Ν. Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here