Ή μ ο υ ν κ ι ε γ ώ ε κ ε ί!

Στην σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όλων των υποψηφίων Βουλευτών.Με Παύλο Μαρινάκη,Άκη Σκέρτσο,Γιάννη Σμυρλή,Νίκο Ρωμανό.Έγινε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος της 21ης Μαΐου και αναλύθηκε η στρατηγική για αυτές της 25ης Ιουνίου.

Τότε που θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια για την νέα διακυβέρνηση, με ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ.Δεν χωρά εφησυχασμός,βεβαιότητα,πόσο μάλλον αλαζονεία.Μέχρι τότε η εκλογική μάχη συνεχίζεται.Για να μπορέσουμε στη νέα μας τετραετία να φέρουμε ευτυχία,ανάπτυξη και ευημερία σε όλους τους Έλληνες.

Επιβεβαιώνοντας πως μετά την σ ύ γ κ ρ ι σ η,άξιζε ο κόπος και οι αγώνες για να έρθει π ρ ώ τ η φορά από το 1981 η ώρα που θα επέλθει και στην Ελλάδα,ακολουθώντας αρκετά χρονικά την υπόλοιπη δημοκρατική και προοδευτική Ευρώπη,η ιδεολογική κυριαρχία της σύγχρονης Κεντροδεξιάς απέναντι στην αναχρονιστική λαϊκιστική Αριστερά.

Ζήσης Τζηκαλάγιας:Προέχει η αναγκαιότητα της νίκης της Ν.Δ από το προσωπικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Τιμητική αναφορά από τον έγκυρο ιατρικό ιστότοπο M e d i s p i n στο πρόσωπό μου και στην δική μου στάση και συμπεριφορά ως Βουλευτή- ιατρού στο ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού τον Μάρτιο του 2020,με πρωτοκαθεδρία της Καστοριάς στα κρούσματα και τους θανάτους,που δεν μου απέφερε όμως το προσδοκώμενο εκλογικό αποτέλεσμα.Εγώ όμως συνεχίζω το χρέος μου προς την Καστοριά και την παράταξή μας,συνεχίζω να αγωνίζομαι για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου. https://medispin.blogspot.com/2023/05/8_26.html?m=1&fbclid=IwAR3h6cotFmB8hOdgIZdZc9vT6R26nGRvGTo_PZOs2nYm60eBMIeCoa5QzLY

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here