Ο χρυσός πρωταθλητής Ελλάδος στην ποδηλασία, στην κατηγορία μεταμοσχευμένων,  στέλνει το δικό του μήνυμα για τη δωρεά οργάνων. Η αγάπη του για την ποδηλασία ξεπερνά κάθε δυσκολία,  ακόμη και τα προβλήματα υγείας.

Συνέντευξη στην Τάνια Ώττα

Γνώρισα τον Δημήτρη, τον περασμένο χειμώνα σε μία ειδική εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων αθλητών που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Στην παγωμένη τότε Καστοριά, νιώσαμε όλοι τη ζεστασιά των ανθρώπων που εισέπραξαν ένα ακόμη μπράβο για τους κόπους τους και χάρισαν στιγμές περηφάνειας σε όλους τους Έλληνες με τις διακρίσεις τους.

Ο Δημήτρης μου τράβηξε την προσοχή γιατί με εντυπωσίασε η συγκίνησή του τη στιγμή της βράβευσης αλλά και τα λόγια του. Όταν έμαθα την ιστορία του, τότε κατάλαβα πόσο σημαντικό ήταν γι΄ αυτόν τον άνθρωπο να εισπράττει άλλη μία επιβράβευση. Ένα ακόμη μπράβο  που του δίνει την ευκαιρία να συνεχίσει αυτήν την σπουδαία προσπάθεια που κάνει και να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, και κυρίως στους νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένους, ότι ο αθλητισμός είναι για όλους.

ΠΗΓΗ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ pinakio.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here