Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τάχθηκε κατά της μάσκας εν μέσω περιόδου αναζωπύρωσης της πανδημίας επειδή «δεν προφυλάσσει» και «έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο».

Εν μέσω μιας περιόδου κατά την οποία η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας φαίνεται να είναι σε φάση αναζωπύρωσης, με έξαρση των κρουσμάτων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, δήλωσε πως είναι «εναντίον της μάσκας», εν όψει και του ανοίγματος των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Βελόπουλος είπε στον FOCUS FM πως «εγώ προσωπικά είμαι εναντίον της μάσκας. Για ένα και μόνο λόγο: Αν μου έλεγαν 100% οι επιστήμονες ότι προφυλάσσει από τον κορωνοϊό τους Έλληνες, θα ήθελα να την επιβάλουμε παντού. Δεν προφυλάσσει η μάσκα. Έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο, και θέλετε να τον κάνετε υποχείριο των όποιων γελοίων επιλογών σας» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και κατά του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα: «Στην αρχή όταν δεν υπήρχαν μάσκες, ο Τσιόδρας μας έλεγε ότι είναι επικίνδυνες. Μόλις έκανε ο Νταβέλης το εργοστάσιο που βγάζει εκατομμύρια μάσκες και είναι δικός σας άνθρωπος, θέλετε να επιβάλετε τις μάσκες» ισχυρίστηκε.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σχολίασε και τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για χορήγηση δωρεάν εμβολίου στους πολίτες, όταν είναι διαθέσιμο: «Τι εμβόλιο θα κάνετε στον Έλληνα, αφού δεν υπάρχει το εμβόλιο» είπε σχετικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here