Ο κ. Χαρδαλιάς στην Κοζάνη, διάβασε μια λίστα με μαγαζιά που είχαν κρούσμα covid19. Μια κίνηση που αποδεικνύει πως η κυβέρνηση εφαρμόζει δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Στιγματίζει μικρούς επιχειρηματίες που προσπαθούν καθημερινά για την επιβίωση, ενώ δεν έκανε το ίδιο ώστε να μας πει σε ποιες αεροπορικές εταιρίες, που ισχύει 100% πληρότητα, είχαν κρούσμα covid.
Κρούσματα έχουμε καθημερινά στις πύλες εισόδου! Γιατί εκεί δεν λέει τις αεροπορικές εταιρίες;
Για τα πλοία των εφοπλιστών με κρούσματα έκανε ποτέ ονομαστική αναφορά;
Που έγινε, ποιοι έκαναν και ποιοι συμμετείχαν στο περίφημο πάρτυ των Βορείων προαστίων τον Μάρτιο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και νεκροί από εκείνο το πάρτυ;
Εκεί δε μιλάμε για να μην στοχοποιήσουμε την “καλή κοινωνία” των Βορείων προαστίων;
Οι μικροί επιχειρηματίες της επαρχίας είναι ο εύκολος στόχος για την κυβέρνηση.
Εμείς στην Καστοριά ζήσαμε στο πρώτο κύμα κρίσιμες μέρες και η κατάσταση και τώρα είναι δύσκολη. Εφαρμόζουμε τα μέτρα με συνέπεια για την υγειονομική ασφάλεια όλων μας. Η κυβέρνηση όμως ενώ ήδη υπάρχουν κρούσματα στα σχολεία εμμένει στην απόφασή της να στοιβάζονται 25-27 μαθητές στην τάξη και την ίδια στιγμή στιγματίζει μικρές επιχειρήσεις.
Η επιλεκτική στοχοποίηση μικρών επιχειρήσεων, ως κύρια αιτία εξάπλωσης του covid19 είναι μεροληπτική και επιδιώκει να αποκρύψει τις αστοχίες και τα λάθη της κυβέρνησης.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here