Ο Γιώργος Ποζίδης έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης (1/8) και το Σάββατο (3/8) έγινε η κηδεία του, στην οποία έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου.

Συγγενείς, φίλοι καθώς και γνωστές προσωπικότητες αλλά και άνθρωποι που τον θαύμαζαν συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον Ιερό Ναό του Θεού Σοφίας (Αγία Σοφία) για να τον αποχαιρετήσουν. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν καλλιτέχνες, πολιτικοί και συναθλητές του.

Στο ναό επικράτησε κλίμα συγκίνησης καθώς έφυγε τόσο ξαφνικά μια σπουδαία προσωπικότητα του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου.

«Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος αλλά αυτό είναι το αμάρτημα της ζωής, παίρνει κάποιους ανθρώπους πολύ νωρίς. Ήταν πολύ καλός φίλος και η γνωριμία μας ήταν από τα αθλητικά χρόνια και εκτός αυτού, ήμουν ο άνθρωπος που είχε περάσει από όλα τα μαγαζιά που είχε κάνει. Συλλυπητήρια στους δικούς τους ανθρώπους και ο κόσμος που αγαπάει πραγματικά τον τιμά” είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούδας ο οποίος ήρθε να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο.

“Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες δε μπορείς να πεις πολλά λόγια. Έφυγε ένα μεγάλος άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα, αθλητής, οικογενειάρχης και φίλος. Θα λείψει από όλη τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο μόνο, από την κοινωνία και τους φίλους” είπε ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου και διοικητικός ηγέτης του Νέου Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Βόλου.

“Σήμερα χάσαμε ακόμα έναν μεγάλο αθλητή. Πριν 40 μέρες κλαίγαμε το Μπάμπη Χολίδη. Ετοιμαζόταν αύριο να είναι στο μνημόσυνο του και σήμερα κλαίμε τον ίδιο.Ένα παιδί που αγωνίστηκε, έγινε σωστός οικογενειάρχης με κοινωνικό έργο στον αθλητισμό και του ποντιακού πολιτισμού. Ήταν φιλέλληνας και καλό παιδί”, δήλωσε ο Πέτρος Γαλακτόπουλος, ολυμπιονίκης της πάλης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά την τελετή της ταφής, στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως του Κυρίου, η οικογένεια θα παραθέσει γεύμα για τους συγγενείς και τους φίλους στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης. 

thesstoday.gr  και life-events.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here