Μια εβδομάδα μετά το θάνατό του οι αλβανικές αρχές δεν έχουν επιστρέψει ακόμη τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα για να γίνει η ταφή επικαλούμενοι τη συνεχιζόμενη έρευνα από την εισαγγελία σοβαρών εγκλημάτων στα Τίρανα

Επιμνημόσυνη δέση για τον Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος παραμένει άταφος εδώ και επτά ολόκληρες ημέρες, τελέστηκε στους Βουλιαράτες.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες π[ου δημοσίευσε η ιστοσελίδα himara.gr, πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκκλησία για να τιμήσουν τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος βρήκε το θάνατο από πυρά Αλβανών αστυνομικών ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Μια εβδομάδα μετά το θάνατό του οι αλβανικές αρχές δεν έχουν επιστρέψει ακόμη τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα για να γίνει η ταφή επικαλούμενοι τη συνεχιζόμενη έρευνα από την εισαγγελία σοβαρών εγκλημάτων στα Τίρανα.

Παρά τις πιέσεις του ελληνικού υπουργείου Εσωτερικών, οι Αλβανοί αξιωματούχοι προβάλλουν νομικά τερτίπια και επιδεικνύουν πρωτοφανή αδιαφορία, αρνούμενοι να ενημερώσουν τους συγγενείς του νεκρού για το πότε θα επιστρέψουν τη σορό του.

Την ίδια στιγμή δεν απαντούν με πειστικό τρόπο στο ερώτημα τι ακριβως συνέβη επι έξι ωρες την προηγούμενη Κυριακή και οδηγήθηκαν στην απόφαση να στείλουν δεκάδες πάνοπλους κομάντος οι οποίοι πήραν τη ζωή του οπλισμένου 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here