Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, μία ακόμη εκδήλωση του παραρτήματος της Μαθηματικής Εταιρείας Καστοριάς

. Βραβεύτηκαν οι μαθητές  της Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά»  που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν στην β΄ φάση του τοπικού διαγωνισμού μαθηματικών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς.

Ακολουθεί ο πανελλήνιος διαγωνισμός της Ε.Μ.Ε. «ΘΑΛΗΣ» στις 9 Νοεμβρίου, για μαθητές Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη για την παραχώρηση της αίθουσας και την φιλοξενία και την κυρία Χαρά Καλογηράτου Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών που λειτουργεί από φέτος στην Καστοριά, με τα τμήματα Μαθηματικών και Πληροφορικής, για την επί χρόνια συνεργασία. Επίσης  τον κ. Χρήστο Χυτήρη πτυχιούχο του τμήματος Πληροφορικής και του Μεταπτυχιακού του ίδιου τμήματος στις «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» και τον κ. Θάνο Μουρτζούκο φοιτητή του τμήματος Πληροφορικής,  για την βοήθεια και την τεχνική υποστήριξη.

    Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές, τους γονείς, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και τους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Για το Δ. Σ. του Παραρτήματος Ε.Μ.Ε Καστοριάς

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος                                     Ο Γενικός Γραμματέας

Μαρία Ρουσούλη                                                        Σπύρος Δήμου

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here