Η δημοπρασία Ιουνίου ξεκίνησε με ένα ευρύ διεθνές πλήθος 450 αγοραστών που περιελάμβανε περισσότερους από 200 Κινέζους αγοραστές.

Πρώτα πουλήθηκαν, σε ποσοστό 100%, 35,000 γουνοδέρματα Finnraccoon σε σταθερές τιμές σε σύγκριση με τις τιμές δημοπρασίας Μαρτίου. Η αίθουσα δημοπράτησης ήταν ιδιαίτερα ενεργή, τις περισσότερες αγορές πραγματοποίησε η ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας με καλή υποστήριξη από την Τουρκία.

Η πωλήσεις 55,000 γουνοδερμάτων Blue Frost Fox ακολούθησαν το ίδιο μοντέλο πωλήσεων με 90% πωλήσεις. Οι κύριοι αγοραστές ήταν η Ευρωπαϊκή και η βορειοαμερικάνικη βιομηχανία μόδας με καλή υποστήριξη από την Κορέα, Τουρκία και Ρωσία. Το Blue Frost Fox Top Lot αγοράστηκε από τον κ Pu Xiao Liang για τις εταιρίες του Alyinvow και Disy στην Κίνα.

Η δημοπράτηση των 500,000 γονοδερμάτων Blue Fox πωλήθηκε σε ποσοστό 90% σε σταθερές τιμές στο Κινεζικό νόμισμα σε σύγκριση με την δημοπρασία Μαρτίου.

Οι Blue fox πωλήθηκαν σε σταθερές τιμές

Η προσφορά των Blue fox πωλήθηκε σε ποσοστό 90% και σταθερές τιμές, σε Κινεζικό νόμισμα, σε σύγκριση με την δημοπρασία Μαρτίου. Η πιο δραστήρια αγοράστρια χώρα υπήρξε η Κίνα με πολύ καλή υποστήριξη από την Νότια Κορέα, την Τουρκία, την Ρωσία και την Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας. Τα 50,000 γουνοδέρματα Blue Shadow fox πωλήθηκαν 100% σε σταθερές τιμές.

Το Blue Shadow Top Lot αγοράστηκε από την εταιρία Mega Fur για λογαριασμό της Fire Lady Fur από την Κίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here