Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) παρέδωσε 7.500 προστατευτικές μάσκες μιας χρήσης για να διατεθούν στο προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κοζάνης.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος ΚΕΡΑΜΑΣ και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ ευχαρίστησαν για την προσφορά και τόνισαν ότι τέτοιου είδους ενέργειες τονώνουν το ηθικό των συναδέλφων και τους δίνουν δύναμη να συνεχίζουν ανεμπόδιστα το έργο τους, ενώ η Πρόεδρος της Τ.Δ. Κοζάνης Φωτεινή ΡΩΜΑ τόνισε τη σημασία της συμμετοχής όλων για την αντιμετώπιση του «εχθρού» Covid-19 που απειλεί την δημόσια υγεία, αναφέροντας ότι οι μάσκες προσφέρθηκαν από την Τ.Δ. Αθηνών – Αττικής σε ένδειξη ειλικρινούς συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Image may contain: 1 person, standing, living room and indoor
Image may contain: one or more people, people sitting, people standing, table and indoorImage may contain: 2 people, people standingImage may contain: people sitting, table and indoor

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here