Πλημμύρισε από κόσμο η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καστοριάς, κατά την παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου της Χρυσούλας Πατρώνου – Παπατέρπου, «Οι σημαδούρες και άλλες μικρές ιστορίες».

Αξίζει να επισημανθεί ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ Καστοριάς.

Στην εκδήλωση μίλησαν για το βιβλίο οι φιλόλογοι Αλέξανδρος Μακρίδης και Τάσα Σιόμου, καθώς και η συγγραφέας. Διηγήματα διάβασε ο Αλέξανδρος Μακρίδης, ενώ τον συντονισμό είχε η φιλόλογος Αγλαΐα Σαμαρά.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ Καστοριάς Αριστούλα Ζάγκα, ευχαρίστησε τη συγγραφέα η οποία είναι και εθελόντρια της Εταιρείας, για τη δωρεά, ενώ ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε από το υπουργείο Υγείας η τροποποίηση του Κέντρου Ημέρας της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ Καστοριάς και πλέον θα δέχεται άτομα από 2,5 ετών έως και 102,5 όπως χαρακτηριστικά είπε η κ. Ζάγκα.

Το βιβλίο της κ. Χρυσούλας Πατρώνου – Παπατέρπου μπορεί κανείς να το βρει στα γραφεία της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ Καστοριάς (Κορυτσάς 9 πίσω από την Εθνική Τράπεζα) και στο βιβλιοπωλείο ΑΛΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here