Ο Τιμολέων Ζέζος γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό όπου πήγε σχολείο και τελείωσε το Λύκειο. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία σαν έφεδρος αξιωματικός τεθωρακισμένων στη Σάμο και στην Καστοριά. Ήταν τελειόφοιτος της Σχολής Δασοφυλάκων Καρπενησίου και υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Καστοριάς από το 1993.

Το 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Ορεστικού με τον συνδυασμό του Πάνου Κεπαπτσόγλου και από το 2017 διατέλεσε Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας.

Στις εκλογές του 2019 επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό και πάλι «Προτεραιότητα στον Πολίτη» του Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.

Ο Τιμολέων Ζέζος τοποθετήθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, άμισθος αντιδήμαρχος και υπεύθυνος δασικών θεμάτων, αγροτικής οδοποιίας, αποχιονισμού, υπεύθυνος γραφείου κίνησης του Δήμου, και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας.

«Στιγμές που τα λόγια είναι αδύνατο να περιγράψουν τη θλίψη όλων μας. Ακούραστος, εργατικός και πάντα χαμογελαστός. Καλό ταξίδι Τίμο. Θα μας λείψεις…», το μήνυμα σε ανάρτηση του Δήμου Άργους Ορεστικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here