Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου «Η Ορεστίς» Άργους Ορεστικού. Στη κατάμεστη από μέλη του συλλόγου αίθουσα «Βασίλειος Αβραμίδης» του κτιρίου δωρεάς Δαμιανού Δούμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ, η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου «Η Ορεστίς» Άργους Ορεστικού.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Κωνσταντίνος Αδάμ παρουσίασε αναλυτικά τον απολογισμό του Δ.Σ για το διάστημα από 24/4/2016 έως 20/4/2019, ενώ ο Ταμίας του συλλόγου Πλίτσης Ιωάννης παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό.
Ακολούθησε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής σύμφωνα με την οποία δεν διαπιστώθηκαν λάθη και παραλείψεις καταχωρήθηκαν αναλυτικά όλα τα έσοδα και έξοδα του συλλόγου και υπήρχαν όλα τα νόμιμα παραστατικά δαπανών.

Τα μέλη της Γ.Σ ενέκριναν ομόφωνα τα πεπραγμένα του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι:
Κωνσταντίνος Αδάμ
Γουδή Αγλαΐα
Κώτση Σοφία
Παγκουλίδου Μαρία
Παπαγεωργίου Χρήστος και
Λάουρα Σκρέκα

Αναπληρωματικά μέλη οι:
Τσιπλάκη Ελένη
Τσουμαροπούλου Μαρία
Παπαγεωργίου Δέσποινα και
Σωφρονίδου Αθηνά.

Ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα των μελών του νεοεκλεγέντος Δ.Σ, η οποία έχει ως εξής:
Πρόεδρος : Κωνσταντίνος Αδάμ
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Παπαγεωργίου
Γ. Γραμματέας: Σοφία Κώτση
Ταμίας : Ιωάννης Πλίτσης
Μέλη:
Γουδή Αγλαΐα
Παγκουλίδου Μαρία και
Σκρέκα Λάουρα

Θεωρώ υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλα τα μέλη του συλλόγου για την μαζική τους συμμετοχή στην Γ.Σ , που δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον σύλλογο μας.

Επίσης οφείλω θερμές ευχαριστίες στα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ για την εμπιστοσύνη, που για μία ακόμη φορά έδειξαν στο πρόσωπο μου,και για την ομόφωνη εκλογή μου στην Προεδρεία του Συλλόγου, γεγονός που πολλαπλασιάζει τις ευθύνες μου. Πιστεύω ότι όλοι μαζί, μακρυά από μικρο εγωισμούς, και προσωπικές στρατηγικές, με κοινή δράση και όραμα, θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του συλλόγου της “Ορεστίδος”.

Κων/νος Αδάμ
Πρόεδρος Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here