Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η Εκδήλωση Μνήμης για τα 80 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Μαρτυρικού Κωσταραζίου.

Μετά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο μαρτυρικής μνήμης.

Στεφάνι κατέθεσαν η Βουλευτής ΝΔ Νομού Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Καστοριάς Γιάννης Γκόγκας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κωσταραζίου Λευτέρης Βολογιάννης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κωσταραζίου, ο Σύλλογος Γυναικών Κωσταραζίου “Η Διαμαντόνυφη”, Ο Α.Γ.Σ. ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, Ο Σύλλογος Κωσταραζινών Θεσσαλονίκης “Ο Σταυρός” και ο Σύλλογος Κωσταραζινών Νέας Υόρκης “Ο Άγιος Δημήτριος”.

Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Άργους Ορεστικού Ζήσης Τόλκος, Στέργιος Φιλιάδης και Κατερίνα Ζιώγα, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης οι κάτοικοι, οι σύλλογοι της Κοινότητας και ο Δήμος Άργους Ορεστικού προσέφεραν εδέσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here