Ο Πρωθυπουργός από την Καστοριά σήμερα έδωσε το στίγμα της επόμενης τετραετίας! Της επόμενης ημέρας για την πατρίδα μας, για τον τόπο μας, για την Καστοριά!

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι προσωπικά ο ίδιος θα δουλέψει το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας! Έργα υποδομής όπως το φράγμα του Νεστορίου και το αεροδρόμιο του Άργους Ορεστικού έγιναν προσωπικό του στοίχημα δηλώνοντας την πολιτική του βούληση, ενώ ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός 12 μήνες το χρόνο και η γουνοποιία είναι οι τομείς που θα οδηγήσουν την Καστοριά σε τροχιά ανάπτυξης! Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Πανεπιστημιο Δυτικής Μακεδονίας, λέγοντας πως το παράρτημα της Καστοριας θα ενισχυθεί με κάθε δυνατό τρόπο!

Στις προκλήσεις της επόμενης τετραετίας η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι πανέτοιμη να συνεχίσει το δρόμο προς την ανάπτυξη! Ο στόχος ένας Ισχυρή Ελλάδα, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία! Με ασφάλεια στα σύνορα μας, με φροντίδα προς τους συνταξιούχους μας, με όραμα για τους νέους με ποιοτική εκπαίδευση και ποιοτικές θέσεις εργασίας, με κοινωνική ευθύνη και πολιτική για όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here