Νέο κρούσμα σημειώθηκε στην τοπική κοινότητα της Αμμουδάρας του δήμου Άργους Ορεστικού, που αφορά σε προσπάθεια αγνώστων για κλοπή, αυτή τη φορά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της sentra.com.gr, άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλλουν στον Ιερό Ναό της Αμμουδάρας, σπάζοντας ένα από τα τζάμια των παραθύρων του Ναού. Το πότε ακριβώς επιχείρησαν να εισβάλουν δεν είναι γνωστό, αν και το συμβάν έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους σήμερα το πρωί. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία από το Άργος Ορεστικό, με τους άνδρες του τμήματος να επιδίδονται σε ενδελεχή έρευνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, οι άγνωστοι δεν απέσπασαν τίποτα από τον Ιερό Ναό. Αυτό δημιουργεί δύο σενάρια, είτε ότι οι επίδοξοι ληστές δεν βρήκαν τίποτα αξίας για να πάρουν μαζί τους ή την ώρα που έσπασαν το παράθυρο κάτι τους ανησύχησε και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να εισέλθουν εντός του Ιερού Ναού.

Πάντως και το σημερινό κρούσμα, έχει εντείνει την ανησυχία των κατοίκων της κοινότητας, αφού όπως μετέφεραν στην sentra.com.gr πρόκειται για ουσιαστικά το τρίτο χτύπημα σε διάστημα περίπου ενός μήνα, μετά από αυτό στο κτίριο του σχολείου και σε ένα αγρόκτημα. Ενώ για το σημερινό περιστατικό, δηλώνουν ιδιαίτερα αγανακτισμένοι, καθώς ο Ιερός Ναός ανακαινίστηκε πριν από λίγα χρόνια, με πολύ κόπο και μόχθο από τους ίδιους τους κατοίκους του οικισμού.

Η αστυνομία πάντως εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια, ώστε να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από το παράθυρο που προσπάθησαν να εισβάλουν οι δράστες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here