Ιδιοκτήτης μπαρ κερνούσε σφηνάκια μια ανήλικη μαθήτρια – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μέχρι να συνέλθει

Γερή «καμπάνα» περιμένει τον ιδιοκτήτη ενός μπαρ του Αγρινίου ο οποίος διέθεσε άφθονο αλκοόλ σε μια ανήλικη μαθήτρια, μόλις 15 χρόνων, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί μισολιπόθυμη από το μεθύσι στο Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία του είναι ήδη γνωστά στην Ασφάλεια.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγρινίου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κατάσταση προχωρημένης μέθης και χωρίς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του ιδρύματος, αφού ειδοποιήθηκε η μητέρα της και ενημερώθηκε η Αστυνομία, η 15χρονη παρέμεινε στο χώρο Διαλογής– Βραχείας Νοσηλείας για παρακολούθηση και της χορηγήθηκε η προβλεπόμενη αγωγή, ώστε να έρθει σε φυσιολογική κατάσταση.

Όταν συνήλθε, γύρω στις 11 το πρωί, η ανήλικη αποχώρησε από το νοσοκομείο και πήγε στην Ασφάλεια όπου έδωσε κατάθεση, στην οποία αποκάλυψε ότι ο υπεύθυνος του μπαρ την κερνούσε συνεχώς «σφηνάκια» με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για χορήγηση αλκοόλ σε ανήλικο και αναζητείται για να συλληφθεί μέσα στα όρια του αυτοφώρου.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here